NAPRAVI REZERVACIJU

MEET REAL COFFEE
WE MAKE COFFEE FOR THE CITY THAT LIKES TO DRINK IT

Ideja LOFT-a je od samog početka bila jasna: postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljudi koji mogu da prenesu sve naše vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje. Te vrednosti prevazilaze granice našeg grada i naše zemlje, a nama je drago što potvrdu za to dobijamo svakodnevno od naših gostiju. Preuzeli smo na sebe i zabavnu ulogu edukatora, upoznajući radoznalu publiku o specifičnim kafama, craft pivima, vinima ili nekom hranom koju do sada nisu imali prilike da probaju. Iza cele ideje stoji mlad tim, koji znanjem, energijom i trudom svaki dan dočeka na stotine gostiju na naše dve lokacije.


Omiljeno mesto u gradu


Komentarima naših gostiju nema kraja – kada je reč o enterijeru. Sedeli u bašti ili unutra, uvek nađu priliku da izdvoje njima omiljeni detalj: naš bar u keramici, naša dvokrilna vrata, kuhinju na galeriji, rasvetu, njihovu omiljenu stolicu. Pozivamo Vas da pronađete Vaš omiljeni kutak.

Zašto je LOFT kafa tako specijalna?


Više faktora čine savršenu kafu, a mi smo sebi zadali zadatak da ih sve ispunimo: najkvalitetnija zrna arabike sa geografskim poreklom, mlevena u trenutku, sa svim sačuvanim karakteristikama, izražajna, aromatična, zdravija od komercijalnih kafa, ispijana sa ili bez mleka. Odaberite Vašu kafu i način pripreme i uživajte!

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Loft To Share – Finger food


Veliki izbor finger food-a za popodnevne ili večernje sate, kada ste se okupili sa društvom ili u dvoje želite da popijete craft pivo, čašu vina ili neki od naših koktela. Sitni zalogaji, selekcija sireva, hrskavi taquitosi i dosta toga još...

LOFT Cura


Ovaj blago tamni Pale Ale je naš ponos, naša etiketa napravljena u saradnji sa 3bir pivarom iz Novog Sada. Probajte ga na točilici ili flaširanog.

Koktel dana


Vikend je njihov trenutak, after office ili večernji kokteli, izlaze jedan za drugim, jedan je uvek malo. Vodka, rum ili bourbon, koja je Vaša omiljena koktel baza?

KNJIGA UTISAKA


 
  • “ Konačno jedan kompletan doživljaj: prijatno i zabavno osoblje, super lokacija, pohvala za celokupan enterijer i nepušački deo, a klopa odlična. Naše novo omiljeno mestašce ”

  • “ Prvi put sam u ovom lokalu po preporuci. Sve pohvale za ljubazno osoblje, devojke koje su me dočekale na vratima, ljubaznog konobara koji je bio nasmejan i predivan ramstek i ćuretinu. Hvala za ovaj ugođaj. ”

  • “ Mi smo postale vaše ”loyal” mušterije još od kada ste otvorili u Stražilovskoj. Kafa vam je fantastična – definitivno najbolja u gradu, a i šire. Jako smo ponosni što je i Novi Sad dobio ovako dobro mesto ”

  • “ Sve pohvale za osoblje, kvalitet usluge, hrane i pića. Imate moju najtopliju preporuku. ”

  • “ Svaka čast na ideji, atmosferi, ambijentu…Odličan ste tim, veoma ljubazni (što je retkost) predusretljivi i imate osmeh za svakoga. Velike pohvale! ”

 

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJEFOTO GALERIJA