NAPRAVI REZERVACIJU

MEET REAL COFFEE
WE MAKE COFFEE FOR THE CITY THAT LIKES TO DRINK IT

Ideja LOFT-a je od samog početka bila jasna: postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljudi koji mogu da prenesu sve naše vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje. Te vrednosti prevazilaze granice našeg grada i naše zemlje, a nama je drago što potvrdu za to dobijamo svakodnevno od naših gostiju. Preuzeli smo na sebe i zabavnu ulogu edukatora, upoznajući radoznalu publiku o specifičnim kafama, craft pivima, vinima ili nekom hranom koju do sada nisu imali prilike da probaju. Iza cele ideje stoji mlad tim, koji znanjem, energijom i trudom svaki dan dočeka na stotine gostiju na naše dve lokacije.

Omiljeno mesto u gradu


Komentarima naših gostiju nema kraja – kada je reč o enterijeru. Sedeli u bašti ili unutra, uvek nađu priliku da izdvoje njima omiljeni detalj: naš bar u keramici, naša dvokrilna vrata, kuhinju na galeriji, rasvetu, njihovu omiljenu stolicu. Pozivamo Vas da pronađete Vaš omiljeni kutak.

Zašto je LOFT kafa tako specijalna?


Više faktora čine savršenu kafu, a mi smo sebi zadali zadatak da ih sve ispunimo: najkvalitetnija zrna arabike sa geografskim poreklom, mlevena u trenutku, sa svim sačuvanim karakteristikama, izražajna, aromatična, zdravija od komercijalnih kafa, ispijana sa ili bez mleka. Odaberite Vašu kafu i način pripreme i uživajte!

IZDVAJAMO IZ PONUDE

LOFT palačinke


Degustirajte neke od naših slatkih kombinacija u palačinkama od heljdinog brašna. Lagano, laganije sa voćem ili kremasto sa nutelom ili Raffaelom, odluka je vaša...

Burger by LOFT


Klasičan burger od junećeg mesa, sa BBQ sosem, kiselim krastavcima i karamelizovanim lukom je da prste poližete. Naša topla preporuka!

LOFT Cura


Ovaj blago tamni Pale Ale je naš ponos, naša etiketa napravljena u saradnji sa 3bir pivarom iz Novog Sada. Probajte ga na točilici ili flaširanog.

LOFT TIMES


[3d-flip-book id="1380" mode="fullscreen" title="false" template="short-white-book-view" urlparam="fb3d-page"]

KNJIGA UTISAKA


 
  • “ Zadivljujuće ljubazno osoblje, fantastična usluga, svaka čast za rad i trud! ”

  • “ Malo je ovde redova da stanu svi moji utisci. Moja prva reakcija kada sam ušla ovde: ’’Vratiću se ponovo.’’ I zaista jesam. Sve pohvale za ambijent, nasmejano osoblje i relaksirajuću muziku. ”

  • “ Na nagovor drugarice, pristala sam da dođem ovde, jer je njen razlog bio: ’’Osećaćeš se kao kod kuće.’’ Izuzetan ambijent, pozitivna atmosfera, savršeno za kraj dana. ”

  • “ Kafa i banana shake odlični! Prijatna atmosfera, ušuškano, ljubazno osoblje. Bićemo vam česti gosti. ”

  • “ Inače nemam vremena, jer uvek uzimam njihovu kafu za poneti. Danas sam i sela i ocena je 5+, nemojte se menjati. ”

 

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJEFOTO GALERIJA